Priser


Massage


Massage 30 minuter           600 kr
Massage 45 minuter           740 kr
Massage 60 minuter           880 kr
Massage 90 minuter           1380 kr


Lymfmassage med medicinsk laser 90 min - 1120 kr
Laserbehandling 30 min - 600 krErbjudande om klippkort (måste utnyttjas inom 1 år):

30 minuters massage:
Lilla: 3 ggr – 1600 kr
Mellan: 6 ggr – 3200 kr
Stora: 10 ggr -5400 kr


45 minuters massage
Lilla 3 ggr -2000 kr
Mellan 6 ggr -3900 kr
Stora 10 ggr - 6400 kr


60 minuters massage
Lilla 3 ggr - 2400 kr
Mellan 6 ggr - 4600 kr
Stora 10 ggr - 7600 kr


Ansiktsbehandlingar

 • Avkopplingsbehandling ansikte, dekolletage & händer 40 min – 490 kr

  Välkommen till en stund för både kropp och själ. Att koppla av med en välgörande behandling är ett utmärkt sätt att hantera stress, landa i dig själv och bara få vara. Behandlingen ger ditt ansikte en fuktboost och dessutom ingår det massage av armar, händer och nacke medan fuktmasken ger sin verkan. En riktig njutbar stund för dig!!

  Friskare och yngre hy – deluxe-behandling (50 min) – 750 kr

  Välkommen till en unik och lyxig behandling som passar dig som vill rengöra huden och samtidigt minska ålderstecken och få tajtare hud med lyster. I denna effektiva behandling används en maskin med galvanisk ström som föryngrar, stramar åt och synbart minskar fina linjer och rynkor på bara en behandling.

  En stund för Dig! – Massage och ansiktsbehandling (80 min) – 1600 kr

  Vi börjar med en välgörande massage för kroppen och avslutar med en ansiktsbehandling som ger fukt och lyster. En riktig njuta-behandling för dig som vill ha en stund för dig själv och ha kvar känslan resten av dagen.

Yoga


 • Klippkort 10 ggr   1200 kr
 • Ett pass/drop-in   150 kr

Behandlingar med medicinsk laser


 • Lymfmassage med medicinsk laser 90 min - 1120 kr

  Själva lymfmassagen påverkar lymfcirkulationen i kroppen så att slaggprodukter, toxiner, överflödig vätska mm lättare förs ut ur kroppen. Detta medför att svullnader, värk, infektioner, trötthet och extra vätskeansamlingar i kroppen minskar. Mer energi & bättre immunförsvar! Kan hjälpa till att minska på celluliter, åderbråck och kan ge en förbättrad tarmfunktion samt andningsbeteende. Påverkar även vårt lugn -och ro system för tex långvarig trötthet -och stressymptom. Lymfsystemet har hand om immunförsvar och borttransport av stormolekyliga slaggprodukter samt att hämta näring från tarmområdet. Ett långsamt arbetande system, ju mera slagg och andra gifter den måste ta hand om desto större risk är det att hela systemet blir överbelastat = svullnad och värk. Egenvårdsprogram som du uppmanas göra själv för att optimera lymfflödet gås igenom vid ditt första besök hos mig.

  Laserbehandling 30 min - 600 kr

  Till skillnad från många andra metoder kan laserbehandling med fördel utföras vid akuta skador, inflammationer och svullnader. Detta gör att det är ett utmärkt komplement till övrig behandling vid smärta, svullnad, läkning efter operation och akuta besvär som stukningar och smärtsamma inflammationer. Eftersom behandlingen inte är smärtsam och dessutom icke-invasiv (d.v.s. man går inte in med nål eller liknande genom huden) kan även personer som är rädda för nålar ha ett alternativ till exempelvis akupunktur vid behandling av smärta. Dessutom har man sett att många besvär som har varit svårbehandlade med annan typ av behandling kan svara positivt på laserbehandling.Kostrådgivning/ Hälsocoachning

från 850 kr/h

 • Jag är utbildad kostrådgivare och hälsocoach. Jag gjorde min livsstilsförändrande resa 2021, då jag gick från trött till energifull på 12 veckor. Ja, det tog mig så ”lång” tid, men ur ett livsperspektiv är 12 veckor inte långt egentligen…..

  Jag tappade även 16 kg på vägen, trots att det inte var mitt fokus och nu 3 år senare har jag hittat och hållit min vikt och energi stabil. Nu vill jag erbjuda andra samma väg, men bara om du har viljan för det är DU som måste bestämma dig för hur du vill må!!

Porttitor


 • Lorem ipsum
 • Ac vehiclur
 • Dignissim porttitor
 • Amet placerat dui
 • Donec mollis vel arcu
 • Sed dictum sapien